Verkossa ollaan

Olisiko tähän pitänyt ryhtyä lainkaan? Tämän kysymyksen olen esittänyt itselleni viime päivänä kun olen harjoitellut kotisivun tekemistä / päivittämistä. Välillä tuntuu, että epätoivo valtaa mielen, mutta siitäkin huolimatta, kerta toisensa jälkeen huomaan vastaavani, että tottakai tähän piti ryhtyä. Etenen yrityksen ja erehdyksen kautta, sitä ei voi kiistää, mutta koen kuitenkin myös hieman edistyneeni. Pienin askelin eteenpäin, samalla jotain uutta oppien. Kiitos teille kärsivällisille, jotka olette jaksaneet neuvoa ja opastaa 🙂

Uutta pitää oppia, vai olisiko parempi sanoa, että uutta saa oppia. Elämä on jatkuvaa oppimista ja se on kyllä ihan mukavaa. Harjoittelin muutama päivä sitten tekemään kuvassa olevia ruusuja. Kankaasta tehdyt ruusut ovat kauniita koristeita vaikkapa juhlapukuun. Nämä kyseiset harjoituskappaleet tosin päätyvät koristamaan vain työtilaa, mutta tietotaito valmistaa niitä on nyt hankittu ja sitäkin taitoa voi tarvita joku päivä. 

– Anne –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *